Er du ny? Tilmeld Har du en konto?

Hej :)

Jeg er en ergoterapeutstuderende kvinde fra Nordsjælland. Til daglig studerende i København. Jeg har også en serviceøkonom-uddannelse på CV'et og er også kostvejleder og coach. Jeg dyrker fitness primært med fokus på konditionstræning. Jeg interesserer mig også for kunst og tegner og maler som hobby.

Jeg elsker at være i naturen, skov og hav og medbringe min firbenede ven. Jeg er familiemenneske, men har desværre ikke så meget familie tilbage selv. Så jeg ønsker på sigt at starte min egen.

Jeg er traditionel og holder af de gammeldags værdier. Jeg ser mig selv som humoristisk, kærlig, omsorgsfuld, indsigtsfuld, intelligent og modig. Jeg går hele vejen for dem jeg elsker og jeg søger at møde verden med åbent sind og optimisme.
Jeg har mange drømme om hvordan jeg kan bidrage til at gøre verden til at bedre sted og min tro hjælper mig igennem de svære tider :)


Dette søger jeg

Mit livs kærlighed. Ham med hvem jeg skal bygge en fremtid med tryghed, fælles delte glæder og sorger, passion, drømme og hverdagens små mirakler. Jeg søger en, der ser på parforholdet med de traditionelle værdier, der bygger på partnerskab, et tungtvejende venskab og loyalitet. Man er to om at få et forhold til at fungere og der skal man være indstillet på at møde et andet menneske dér hvor det er og have selvindsigt, styrke, modenhed og mod nok til at se og rumme både sig selv og det andet menneske i en højere enhed.
Du skal være åben for plantebaseret livsstil på sigt.

Sidste besøg: Kun synlig for medlemmer!

Tilmeld dig 100% gratis og kom i kontakt med singler

Tilslut dig gratis i dag