Er du ny? Tilmeld Har du en konto?

.autentisk kvinde

Kvinde (63) leder efter Mand Køge, Sjælland, Danmark

Kan lide at leve det enkelt og ukompliceret med familie og venner. Jeg har fast arbejde, glad for det, og arbejder gerne nogen år endnu. Rummelighed og højt til loftet er en selvfølge i mit liv. Statussymboler går jeg ikke op i, men har styr på økonomien .
Jeg er stærk og smidig og nyder at min krop fungerer godt. Jeg er ikke til fitness, men tager trapperne og cyklen i min hverdag og laver morgenyoga. Jeg har i min voksne alder haft meget glæde af at vandre. Jeg elsker de små sjove episoder som sker hver dag, og humor er vigtig i mit liv. I et pulserende liv, får jeg sjælefred i folkekirken, hvor jeg kan lide at komme. Jeg forsøger at holde mig orienteret og er lidt mere rød/ grøn end blå, men ikke vild med blokpolitik.....Jeg har rejst en del, og der bliver ved med at komme skønne rejser ind i mit liv. Jeg har både boet i tosomhed og i bofællesskab og befinder mig godt med begge dele.
Jeg søger en aktiv mand, som også føler at livet ligger foran os, og at vi er lige præcis der hvor livet er bedst. Du skal være fitt for fight. Gerne udadvent med lyst til at tale om både stort og småt og nysgerrig på livet og verden.
Ønsker mig en kæreste, hvor vi deler det som er skønt, og giver hinanden plads til det som vi hver især ikke vil lever foruden.
Humor, godt humør. og et glimt i øjet er vigtigt for mig, og øjne som ser det sjove og muntre i livet. Forførende og initiativrig vil jo også være super dejligt, men det kan være du er helt anderledes, så skriv alligevel, for hvem ved om det lige er os to, som kan skabe det spændende liv sammen som venter derude. Jeg er i hvert fald åben og nysgrrig på det, ja jeg glæder mig hver dag over det.
Kærlig hilsen fra Autent

Sidste besøg: Kun synlig for medlemmer!

Tilmeld dig 100% gratis og kom i kontakt med singler

Tilmeld dig gratis nu

Udseende

EtnicitetKaukasisk / Hvid
National oprindelseDansk
KropsbygningSlank
Højde163 cm
ØjenfarveGrøn
HårfarveBlond
HårlængdeHalslængde

Situation

Har børnTre eller flere
BoligsituationAlt er roligt
Har bilJa